Powrót PRACA DLA OSÓB ZE ZNACZNYM STOPNIEM NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI

PRACA DLA OSÓB ZE ZNACZNYM STOPNIEM NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI

CARITAS DIECEZJI SANDOMIERSKIEJ informuje, że z dniem 28 grudnia bieżącego roku rozpocznie swoją działalność Zakład Aktywności Zawodowej w Sandomierzu, ul. Trześniowska 13. Osoby z powiatu sandomierskiego które posiadają orzeczenie o znacznym stopniu niepełnosprawności, zachęcamy do podjęcia pracy w ZAZ. Zakład oferuje umowę o pracę w wymiarze 0,55 etatu. Każdy pracownik będzie mógł korzystać  z codziennej rehabilitacji. Praca w Zakładzie Aktywizacji Zawodowej ma przygotować osoby niepełnosprawne do funkcjonowania na otwartym rynku pracy. Zgłoszenia przyjmowane są w Caritas Diecezji Sandomierskiej, ul. Opatowska 10 do 26 listopada.

Szczegółowe informacje dotyczące naboru udzielane są pod numerem telefonu (15) 644-55-86 wew. 336 od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 14:00