Powrót Wystawa prac „Radujemy się życiem i rozwijamy pasje…”

W ramach Europejskiego Tygodnia Autyzmu w naszym Ośrodku powstała wyjątkowa wystawa pod nazwą „Radujemy się życiem i rozwijamy pasje…” Autorem wystawy jest Adam, który prezentuje swój talent techniczny w formie kartonowych modeli maszyn rolniczych, wykonanych z niezwykłą dokładnością i precyzją.

Traktory, urządzenia rolnicze to pasja Adama, poprzez którą wyraża siebie, otaczający świat, a także plany i marzenia na przyszłość.

Prezentacja prac w formie wystawy to nie tylko sposobność na pokazanie innym wyjątkowego talentu plastycznego Adama, jego bogatego świata wyobraźni, pełnego szczegółów oraz emocji związanych z codziennością i planami na dorosłe życie. To także inspiracja do działania oraz zachęta dla innych do rozwijania swoich mocnych stron i wiary we własne możliwości. Zapraszamy serdecznie na wirtualne podziwianie wystawy👇😍