Powrót Serdecznie zapraszamy na półkolonie letnie!

„Aktywnie - kulturalnie - kreatywnie” – półkolonie letnie 2023

Wakacje nadchodzą wielkimi krokami, a wraz z nimi półkolonie organizowane przez Caritas Diecezji Sandomierskiej z hasłem „Aktywnie - kulturalnie - kreatywnie”. Jest to propozycja półkolonii kierowanych do dzieci w wieku 9-12 lat. Od poniedziałku do piątku od 8.00 do 16:00 uczestnicy przeżyją niezapomniane przygody. W programie rozpisanym na 8 godzin dziennie znajdują się bloki zajęć dopasowane do przeróżnych dziecięcych zainteresowań. Organizatorzy przewidują także „małe podróże”. Półkolonie obejmują wyżywienie (drugie śniadanie i obiad), ubezpieczenie oraz wykwalifikowaną opiekę wychowawców.

Cena jednego turnusu to 550,00 zł od dziecka. Półkolonie odbędą się w dwóch terminach od 3 do 14 lipca oraz od 17 do 28 lipca.

Kartę kwalifikacyjną wraz z załącznikami należy pobrać w biurze Caritas (pokój nr 7) czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 15.00 lub ze strony internetowej Caritasu Diecezji Sandomierskiej i dostarczyć ją w pełni uzupełnioną do biura, a następnie czekać na odpowiedź ze strony organizatora. Zapisy na półkolonie z Caritas Diecezji Sandomierskiej potrwają do 19 czerwca lub do wyczerpania limitu miejsc.

Caritas Diecezji Sandomierskiej serdecznie zaprasza.