Powrót Termomodernizacja

Termomodernizacja

13.08.2020r.

Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty: (Ogłoszenie nr 3 - opracowanie dwóch opinii ornitologicznych i chiropterologicznych dla budynków: Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie)

Caritas Diecezji Sandomiers kiej, ul. Opatowska 10, 27-600 Sandomierz informuje. iż najkorzystniejszą ofertę na opracowanie dwóch opinii ornitologicznych i chiropterologicznych dla budynków: Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie dotyczących projektu: „Termomodernizacja budynku Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie" planowanego do realizacji przy wsparciu NFOŚiGW w Warszawie w ramach programu priorytetowego „Budownictwo energooszczędne. Część 1) Zmniejszenie zużycia energii w budownictwie" złożył następujący wykonawca: firma EPH Sp. z o.o., ul. Krótka 6b/13, 58-420 Lubawka.

- INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY

04.08.2020r.

Ogłoszenie nr 3

Caritas Diecezji Sandomierskiej, ul. Opatowska 10, 27-600 Sandomierz, ogłasza konkurs na opracowanie dwóch opinii ornitologicznych i chiropterologicznych dla budynków: Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie dotyczących projektu: „Termomodernizacja budynku Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie” planowanego do realizacji przy wsparciu NFOŚIGW w  Warszawie w  ramach programu priorytetowego „Budownictwo energooszczędne. Część 1) Zmniejszenie zużycia energii w budownictwie”.

- Zapytanie ofertowe

- Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego - Formularz oferty

- Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego - Formularz oferty_edytowalny

06.05.2019r.

Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty: (Ogłoszenie nr 2 - Wykonanie Ekspertyzy technicznej)

Caritas Diecezji Sandomierskiej, ul. Opatowska 10 w Sandomierzu informuje, iż najkorzystniejszą ofertę na wykonanie dwóch ekspertyz technicznych dla budynku Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie w celu złożenia wniosku o dofinansowanie projektu pod tytułem: „Termomodernizacja budynku Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie” złożył następujący wykonawca: PROBATUS Sp. z o.o. Sp. K., ul. Przemysłowa 46, 24-320 Poniatowa.

17.04.2019r.

Ogłoszenie nr 2 - Wykonanie Ekspertyzy technicznej

Caritas Diecezji Sandomierskiej, ul. Opatowska 10, 27-600 Sandomierz, zaprasza do złożenia ofert na wykonanie dwóch ekspertyz technicznych dla budynku Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie w celu złożenia wniosku o dofinansowanie projektu pod tytułem: „Termomodernizacja budynku Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie” ze środków Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej (NFOŚiGW).

Ekspertyza techniczna- Zapytanie ofertowe

Ekspertyza techniczna - Formularz oferty

05.04.2019r.

Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty: (Ogłoszenie nr 1 - wykonanie audytu energetycznego)

Caritas Diecezji Sandomierskiej, ul. Opatowska 10, 27-600 Sandomierz, informuje, iż najkorzystniejszą ofertę na wykonanie audytu energetycznego dla budynku Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie w celu złożenia wniosku o dofinansowanie projektu pod tytułem: „Termomodernizacja budynku Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie” ze środków Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej złożył następujący wykonawca: TGL sp. z o. o, Al. Spółdzielczości Pracy 105 w Lublinie.

27.03.2019r.

Ogłoszenie nr 1 - wykonanie audytu energetycznego

Caritas Diecezji Sandomierskiej, ul. Opatowska 10, 27-600 Sandomierz zaprasza do złożenia ofert na wykonanie audytu energetycznego dla budynku Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie w celu złożenia wniosku o dofinansowanie projektu pod tytułem: „Termomodernizacja budynku Centrum Pielęgniarstwa i budynku Centrum Rehabilitacji Caritas Diecezji Sandomierskiej w Domostawie” ze środków Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej.

Audyt-zapytanie ofertowe